Prefabrik Ev

Wiki Article

Sizde hemen seçtiğiniz ev modeline ait uygun fiyatı öğrenmek için teklif alabilirsiniz. Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022 yılında ekonomik olması sayesinde hemen satın alabilirsiniz ve hemen evinizi kurabiliriz. Sizlerede evinizin içerisinde ailenizle birlikte huzurla çayınızı yudumlamak kalır. Prefabrik ev fiyatları diğer yapılarla karşılaştırıldığında oldukça uygun fiyatlı kalmaktadır. Değişen piyasa koşulları sonucunda her geçen yıl klasik usulde inşa edilen evler ve prefabrik ev fiyatı arasındaki makas açılmaktadır.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Geçiş koridorları, oda bölmeleri, mutfak, banyo gibi alanların tamamının prefabrik ev modelleri yerleri tasarımda kolayca değişiklik yapılabilir niteliktedir. Bu durum hem tek katlı prefabrik ev modelleri hem de çift prefabrik ev fiyatları katlı modellerin tamamında mimar ve tasarımcıların işini oldukça kolaylaştırmaktadır.

Small houselar tekerlekli römorklu ruhsatlı ve plakalı olduğunda imar izni olmadan arsada ikamet edip elektrik ihtiyacını güneş paneli ile su ihtiyacını depo ile çözebilen yapılardır. Bunlarında fiyatları 139.900 tl den başlamaktadır.

Hızlı kuruluma sahip yeni nesil prefabrik ve konteyner yapılarımızla enerjiden madenciliğe, inşaattan havaalanı, yol ve baraj yapımına şantiye yapıları kuruyoruz.

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç strategyını değiştirme avantajı da sağlıyor.

Bina dışı elektrik, atık ve temiz su tesisatlarının merkezi şebekelere bağlantılarının yapılması

Prefabrik evlerin izolasyon projesi konutun kullanılacağı bölgenin iklim şartları prefabrik ev fiyatları dikkate alınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler yazın sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en iyi ergonomide kullanılır.

İkinci el prefabrik ev alınabilir ama öncelikle burada dikkat edilmesi gerekenler şunlardır bu ikinci el olan prefabrik evi kim üretmiş firmanın üretim kalitesini araştırıp o firmayı arayıp malzeme kalitesini sorup evin düzgün bir şekilde kurulduğunu görüp iyi bir prefabrik ev montaj ustası bularak prefabrik ev modelleri ancak alınabilir.

Geleneksel kaynak uygulamalarının tamamıyla geride bırakıldığı prefabrik villa demonte üretimli cıvata somun birleşimli sistemle üretiliyor. Tasarımdaki ayrıntılar çelik işleme hattında aynı programda çalışan sistemin verdiği avantajla birebir detayda alınabiliyor.

Prefabrik ev fiyatları 2024 yılına gelindiğinde, inşaat malzemelerindeki fiyat artworkışlarından dolayı artış gösterebilir.

Report this wiki page